Количка

0 артикула

Промоции

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРОДУКТИ

НачалоМарки

Марки

«1»
DAKR

DAKR

DAKR е чешка семейна инженерна компания, създадена през 1990 г.

https://www.dakr.eu/

продукти
FRONIUS

FRONIUS

Заваръчна техника

http://www.fronius.com

продукти
iKUBE

iKUBE

Фотоволтаични системи

http://www.ikube.it/

продукти
HITACHI

HITACHI

Електрически инструменти

http://www.hitachipowertools.com/index.aspx

продукти
SHINDAIWA

SHINDAIWA

Машини за работа на открито

http://www.shindaiwa.com/

продукти
VARSTROJ

VARSTROJ

Заваръчна техника

http://www.varstroj.si/

продукти
METABO

METABO

Електрически инструменти

http://www.metabo.com/

продукти
REMS

REMS

Иновативен производител на машини и инструменти за обработка на тръби

http://www.rems.de/

продукти
РЕДКО

РЕДКО

Фирмата с търговска марка РЕДКÓ е основана през 1990 г.

http://www.redco.bg/

продукти
SILICONI

SILICONI

Предпазни спрей, пасти и пенетранти

http://www.siliconi.it

продукти
HERZ

HERZ

Ръчни уреди и пистолети за заваряване с горещ въздух; Автомати за заваряване на хидроизолации на покриви, тунели, сметища, на рекламни винили и покривала; Ръчни екструдери; Заваръчна тел; Машини за челно заваряване; Духалки и въздухонагреватели; Абканти и машини за нагряване и огъване; Уреди за изпитване на заварени шевове.

http://www.herz-gmbh.com/

продукти
GYS

GYS

GYS е основана през 1964 г. и се намира в Лавал (Франция), на около 280 км западно от Париж, между Льо Ман и Рен. Тази семейна фирма проектира и произвежда три стокови гами: Апарати за електродъгово заваряване: ръчно заваряване / ВИГ / МИГ / плазмено заваряване; Оборудване за ремонт на автомобилни каросерии: машини за точково заваряване / МИГ заваряване / плазмени горелки; Зареждащи устройства за акумулатори При 350 служители в завод, разположен на площ от 16700 м2 , през 2009 г. общият оборот на GYS достигна 47 милиона евро. Делът на износа нараства непрекъснато, като днес възлиза на 45% от общия оборот на фирмата.

http://www.gys.fr/

продукти
KING TONY

KING TONY

King Tony Tools е създадена през 1976 г. в Тайван. През 1984 фирмата решава да премине от производство на любителски инструменти към производство на професионални инструменти и завишава значително качеството.Основна грижа за компанията стават международните стандарти за качество. Всички продукти на King Tony отговарят и надвишават стандартите DIN (Германия) и ANSI (САЩ). Фирмата е сертифицирана по ISO 9001, ISO 14001 и TUV. За да може да предложи по-качествени услуги на своите клиенти, King Tony Tools отваря офиси във Франция през 1999 и в Мексико през 2001. Днес King Tony продават успешно в Източна и Западна Европа, Южна и Централна Америка, Близкия и Далечния Изток, Южна Африка. King Tony снабдяват фирми като Renault и John Deere и се конкурират успешно с фирми като Gedore, Facom, Beta. Продуктите на King Tony посрещат увеличаващите се нужди и изисквания на клиентите за качество на продуктите, като в същото време се стараят да поддържат по-ниски цени, за да бъдат предпочитаните професионални инструменти за клиента.

http://www.kingtony.com/home.asp

продукти
SAER

SAER

SAER Elettropompe S.p.A. – Италия – потопяеми и наземни помпи за чиста вода.

http://www.saerelettropompe.com/

продукти
ZOBO
продукти
O'MAC
продукти

Цените са с включен ДДС